Как да се справим с пигментните петна (акне, хиперпигментации и др.) - 2 тема

  • 63 084
  • 434
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 629
старата тема     bouquet

Маска с мая от Kami B


Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода.Първия месец се прави по веднъж на седмица,за профилактика после един -два пъти в месеца. - за предпочитане е жива мая на кубче.

Лосион за почистване на лицето от Kami B
1 шишенце камфоров спирт
1 шишенце кислородна вода
1 шишенце розова вода
всичко се смесва и става малко на кристали,но това да не Ви притеснява,вечер след почистване и измиване  лицето се обтрива и премахва мърсотия и пъпки много бързо. Препоръчва се много за кожа склонна към акне .

Бирена мая

Хранителна  добавка
 
Опаковката  съдържа  60  таблeтки. Една  таблетка  съдържа   500 mg   бирена мая
Предназначение:

“БИРЕНА  МАЯ +  А, С, Е”   се  употребява  при  недостиг  на  витамините  А, С  и  Е  и  на  тези  от  групата  “В”. Съдейства  за  укрепването  на  имунната  система  и  съпротивителните  сили,  действа  общо  укрепващо,  оказва  благоприятно  влияние   при  някои  кожни  проблеми (например  акне), прави  кожата  гладка и  еластична, а  косата  лъскава  и  мека.  Заздравява  ноктите.
Употребява  се  за  възстановяване  след  тежък  физически  труд  и  спорт  и след  заболявания.  Действа  благоприятно  върху  развитието  на  младия  организъм,  особено  през  пубертета.
за повече информация относно двата тоника на Биотрейд - тук
информация тук - още не е тествано от никой  Rolling Eyes


Д-р Рьоно от kremi s Прави се по салоните, които работят с тази козметика.

ФИТО ИЗБЕЛВАЩА ТЕРАПИЯ
Избелващата терапия е изцяло на растителна основа и е подходяща за отстраняване на пигментация от всякакъв вид и особено след бременност.Може да се прилага целогодишно и е подходяща за всеки тип кожа.Основната съставка е комплексът Etioline® - депигментационен комплекс на растителна основа, подходящ за всеки тип кожа, който блокира 99,5% от действието на меланина и по този начин уеднаквява тена и предотвратява появата на петна. Резултатът е здрава и регенерирана кожа с чист и равномерен тен, без петна.
   
А също има и нормализираща терапия:  ARGI-PURE ПОЧИСТВАЩА И НОРМАЛИЗИРАЩА ТЕРАПИЯ
Професионална терапия, която третира в дълбочина само проблемните места на мазната и комбинираната кожа. Терапията се адаптира към различните проблеми на кожата (пъпки, затворени пори, зачервявания, чувствителност). Почиства кожата в дълбочина, регулира и балансира кожата, стяга порите, изглажда недостатъците. Специалният лимфодренажен масаж релаксира и подпомага изхвърлянето на токсините. Щади кожата и не я изсушава. Резултатът е много свежа, чиста и лъчезарна кожа.



Описание: NUXE
КРЕМ ÉТИНСЕЛАНТ
Възобновяваща грижа за блясък
ОБНОВЯВА, ИЗГЛАЖДА, ПРЕЧИСТВА С КИСЕЛИНИ ОТ ЦВЕТЯ, ЦИТРУСОВИ ПЛОДОВЕ И ЗАХАРИ, С ЦВЯТ ОТ МАК
• КОЖА С НЕСЪВЪРШЕНСТВА •
Преструктуриращ пилинг крем за лице с растителни киселини, който спомага за обновяване, пречистване и проявяване на естествения блясък на лицето. Киселините от цвят на хибискус, в комбинация с киселини от цитрусови плодове и захари, ексфолират кожата ден след ден, възстановявайки здравословния вид на лицето.
Употреба: Използва се сутрин и/или вечер върху добре почистено лице като се избягва областта около очите. Идеален за грапава кожа или за такава с разширени пори.
Съставки: Цвят от хибискус (разтвор), киселини от цитрусови плодове и захари 4%, Мак 1.5%…
Високата концентрация на киселини може да окаже известно усещане за дискомфорт. Ако това усещане продължава се препоръчва намаляване на честотата на използване. По време на употреба да се избягва излагане на слънце или да се използва подходяща слънчева защита.
Производител: LABORATOIRE NUXE, 25 rue de petits-hôtels, 75010 Paris, France, www.nuxe.com
50ml е



  bouquet

# 1
  • София
  • Мнения: 238
Поздравления за добре оформената тема!  Hug Записвам се да я следя!!! Grinning

# 2
  • Мнения: 224
Страхотно оформена тема, поздравления!  Hug  Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 202
Браво ,много хубаво си оформила темата  Hug

# 4
  • Мнения: 471
Запис и от мен .. ще  следя с интерес  Mr. Green

# 5
  • GYM
  • Мнения: 814
И мен ме интересува, че от бременността си ги влача още ooooh!

# 6
  • Мнения: 1 629
мерси момичета  Hug

И мен ме интересува, че от бременността си ги влача още ooooh!

това

са ми казвали, че действа точно за такива петна Peace

# 7
  • GYM
  • Мнения: 814
мерси момичета  Hug

И мен ме интересува, че от бременността си ги влача още ooooh!

това

са ми казвали, че действа точно за такива петна Peace
Мерси, дано подейства, още утре ще си го купя Hug

# 8
  • Несебър
  • Мнения: 14
Здравейте! Аз имах проблем с пигментацията, но от всички продукти, които съм ползвала, мисля, че ми помогна само някакъв гел на Орифлейм и един нов български крем, който купих случайно от една парфюмерия. Ще ви дам сайта-www.bodid.net . Срува 5 лв. Преди съм ползвала по-скъпи продукти, но нямаше голям ефект. Само трябва да сте много постоянни и да го използвате само зимата, защото ефекта ще е обратен. Дано да съм полезна на някой.

# 9
  • Мнения: 1 629
zaza_b на Боди -Д съм използвала и двата крема заедно с едно избелващо лосионче и при мен нямаше никакъв ефект. Също така го намирам за крайно неподходящ за мазна кожа, тъй като самият крем е много мазен, а за нощния да не говорим. Peace

# 10
  • Несебър
  • Мнения: 14
Да наистина е много мазен, но при мен имаше ефект, може би защото моите петна вече са по бледи и постепенно се изчистиха. Преди година когато бяха по-тъмни, ползвах Орифлейм и други мед. козметики и не занам точно кое ми помогна, но ефекта идва малко по- късно.

# 11
  • София
  • Мнения: 4 736
Мисля че в предишната тема стана дума за продуктите на БодиД и трудното им намиране в София. В момента има някакво изложение в НДК на първия етаж и имат щанд. Дадоха ми някакъв каталог и тестери Rolling Eyes

# 12
  • Мнения: 9 122
за пъпки /еднодневки/ цикъл много добре ми действа един малък рол-он на ЗИНЕРАК около 13 лв. прозрачен много дълго използваем 3 год. Mr. Green

# 13
  • Мнения: 1 629
Аз точно от изложение си ги купих моите. Взех си един дневен и един нощен и лосиончето. После баба ми е купила още два.  Crazy Мазах, мазах, но много мазен беше крема и ми избиха и пъпки от него. Изхабих ги и четирите като  ги слагах в маски с хума. Лосиончето освен на спирт на друго не миришеше. Също така ми дадоха и много тестери на някакви  специални кремове и измивни гелове с Мурсалски чай. Пробвах кремчето с чай и то също ми беше хипер мазно. Като цяло има различни продукти по аптеките. Около нас има продуктите им за крака примерно. Peace Hug

не занам точно кое ми помогна, но ефекта идва малко по- късно.
така е  Peace
за пъпки /еднодневки/ цикъл много добре ми действа един малък рол-он на ЗИНЕРАК около 13 лв. прозрачен много дълго използваем 3 год. Mr. Green
не съм го чувала, нито срещала Rolling Eyes  Grinning

# 14
  • София
  • Мнения: 4 736
Аз имам няколко кафяво-червени петънца от пъпки и мноооого ме дразнят Crossing Arms Дайте идея с какво да мажа конкретно тях, повечето продукти са за цялото лице сякаш? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт